Get Adobe Flash player

Bio /Audio

cheap jerseys
cheap jerseys

Hieronder staan fragmenten van onze cd Muevelo (Helaas uitverkocht) ,Deze nummers staan ook op onze nieuwe cd ‘Best of Tamicos  .


Muevelo

Soy tan Feliz

Dem.Corazon

Atardi

Corazon de Oro


Luthson Godfried

In 1986 kwam Luthson Inesio Godfried (Geboren en getogen in Curaçao met Venezolaans /Curaçaose ouders) met een koffer vol Caribisch repertoire naar Amsterdam.

Met zijn machtige , diepbronzen stem en “Heavy duty” ritme gitaar had hij op Curaçao al veel roem geoogst met een solo& duo carrière en ook in het orkest “La Nueva Generación”  ( wat daarna ‘ Arnell y su Orkesta’  is geworden)

In Nederland formeerde hij in 1988 de Groep ‘Tamicos’, het is een afkorting van het Antilliaanse papiamentu ‘Ta Mi Cos’ (tegenwoordig met een K), deze drie woorden aan elkaar gezet geeft ‘Tamicos ‘  :   ‘MIJN PASSIE’

In de tussentijd was hij ook Lead zanger in ‘Son Latino’ en ‘Hasta Domingo’, met die laatste groep zijn ook cd’s  gemaakt , o.a

“Merenque en Holanda”, met eigen nummers. Als zanger op de cd ‘ Wereldritme’  met bekende artiesten o.a. Nicki Marrero en Nippy Noya, allemaal producties onder het label Buiten Kunst.

Tevens zong hij in het voorprogramma van Wilfrido Vargas, in Parijs.

In 1992 had hij zijn eigen orkest ‘ Lucho y su Orquesta Fiebre ‘, waarmee hij in het voorprogramma van Oscar de León heeft opgetreden.