Get Adobe Flash player

Het optreden

De band komt een uurtje van te voren aan, er wordt overlegd waar we opbouwen wholesale jerseys from china

Wholesale Seattle Seahawks Jerseys en zonder hinderlijke ’soundcheck’ zijn we ruim voor de afgesproken tijd klaar om te spelen.

We hebben niet veel ruimte nodig, de spullen zijn ‘high tech’ en zeer compact.

(Als de ruimte klein is kan er ook onversterkt gespeeld worden, héel gezellig.. ) In overleg kunnen we de avond plannen, er is misschien een speech of een lied (kunnen we evt  meedoen..) we proberen hoe dan ook zo flexibel mogelijk te zijn.

Meestal beginnen we met sfeervolle bolero’s en instrumentale muziek.

Soms akoestisch (mobiel) om de gasten te verwelkomen. Gedurende de avond zullen we proberen de stemming naar een tropisch hoogte punt te brengen , meestal zijn er in de laatste twee sets weinig mensen meer die kunnen blijven zitten.Maar het volume is nooit te hard om een praatje te kunnen maken.

Tamicos is geen harde ‘powerband’, we hebben genoeg volume om door iedereen gehoord te kunnen worden en om lekker op te dansen maar het geluidsvolume blijft altijd aangenaam. Ook hierin overleggen we graag met de ceremonie meester.

Het repertoire is Caribisch maar ook voor een Hollands publiek zeer toegankelijk,

ook een Cha Cha , een Latin hit van nu, klassiekers van vroeger , melodieuze Antilliaanse salonmuziek (met viool en mandoline) en super swingende Cubaanse son( Buena Vista Social Club)  en salsa en Dominicaanse merengue.  Beluister ook de muziekfragmenten in ‘Audio’.

Tamicos is écht  een band voor ‘Alle Leeftijden’ en voor iedereen die iets origineels wil ipv het geijkte top 40 werk .

In de pauzes kan Tamicos evt voor pauzemuziek zorgen ( I-pod).

Na de toegift en het traditionele ‘Adios Adios’ lied bouwt  Tamicos ongemerkt af en met een klein half uur is de band weer vertrokken.

Kijk ook even in ons ‘Gastenboek’ naar een aantal impressies van onvergetelijke Tamicos avonden.